Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Faksaus Internet-faksitoiminnolla (I-Fax)

Faksaus Internet-faksitoiminnolla (I-Fax)

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Internet Fax (I-Fax) -toiminnolla voi lähettää ja vastaanottaa faksiasiakirjoja Internetin välityksellä. Asiakirjat lähetetään sähköpostiviestien TIFF-F-liitetiedostoina. Tietokone voi lähettää ja vastaanottaa asiakirjoja, jos siinä on sovellus, jonka avulla voi luoda ja tarkastella TIFF-F-tiedostoja. Voit käyttää mitä tahansa TIFF-F-tiedostojen tarkasteluun sopivaa sovellusta. Laitteen kautta lähetetyt asiakirjat muunnetaan automaattisesti TIFF-F-muotoon. Jos haluat lähettää ja vastaanottaa viestejä laitteella, tietokoneen sähköpostisovelluksen on tuettava monikäyttöisiä Internet-sähköpostin laajennuksia (MIME).

image
  1. Lähettäjä
  2. Internet
  3. Vastaanottaja
  4. Sähköpostipalvelin
image
  • I-Fax tukee asiakirjojen lähettämistä ja vastaanottoa Letter- tai A4-muodossa ja ainoastaan mustavalkoisena.