Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Faksaus Internet-faksitoiminnolla (I-Fax) > Internet-faksin valinnat > Vastaanotettujen sähköposti- ja faksiviestien välitys

Vastaanotettujen sähköposti- ja faksiviestien välitys

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Brotherin Internet-faksi-ominaisuudella voit lähettää sähköpostiviestejä ja normaaleja faksiviestejä edelleen toiseen tietokoneeseen, faksilaitteeseen tai I-faksi-laitteeseen. Ota käyttöön edelleenlähetystoiminto laitteen ohjauspaneelista.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Muist.vast.ot.], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Edel.läh/Tall.], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faks.ed.läh.], ja paina sitten OK.
  6. Syötä vastaanottajan faksinumero tai sähköpostiosoite.
  7. Paina OK.
  8. Jos valitset sähköpostiosoitteen, valitse haluamasi tiedostotyyppi painamalla image tai image ja paina sitten OK.
    image
    Tulosta vastaanotetut faksit laitteellasi, jotta saat kopion, painamalla image tai image, jolloin [Varmuuskopio]-vaihtoehto tulee näyttöön. Paina lopuksi OK. Valitse [Päällä] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  9. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

Sähköpostien jatkolähetyksen käyttöönotto laitteen ohjauspaneelista:
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina [Faks.ed.läh.].
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Paina [Manuaal.] ja syötä vastaanottajan faksinumero (enintään 20 merkkiä) tai sähköpostiosoite nestekidenäytön avulla.

Paina [OK].

• Paina [Osoitekirja]-painiketta.

Tuo näyttöön se faksinumero tai sähköpostiosoite, johon haluat faksisi edelleenlähetettävän, painamalla image tai image.

Paina haluamaasi faksinumeroa tai sähköpostiosoitetta.

4. Jos valitset sähköpostiosoitteen, valitset haluamasi tiedostotyyppi.
    image
    Voit tulostaa kopiot vastaanotetuista fakseista painamalla [Varm.kopio: Kyllä].
  5. Paina image.