Numeron poistaminen estolistalta

Vastaavat mallit:MFC‑L2800DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2800DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Tuo [Estä-luettelo]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  5. Tuo [Poista]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  6. Tuo poistettava numero esiin painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  7. Poista numero painamalla image.
  8. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Tulevien rajoitus]>[Estä-luettelo]>[Poista].
  2. Tuo poistettava numero esiin painamalla image tai image, ja paina sitten sitä.
  3. Paina [OK].
  4. Paina [Kyllä]-painiketta.
  5. Paina image.