Numeron tallentaminen estolistalle

Vastaavat mallit:MFC‑L2800DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Jos et halua vastaanottaa fakseja tai puheluita tietyistä numeroista, voit tallentaa nämä numerot estolistalle. Laitteeseen voi rekisteröidä enintään 100 faksi- tai puhelinnumeroa soittajan tunnistuksen muistista.

• Soittajan tunnistuspalvelu on tilattava paikalliselta puhelinoperaattorilta.
  • Haluamasi numeron on oltava tallennettuna soittajan tunnistuksen muistiin.
  • Soittajan tunnistusominaisuus ei ole käytettävissä joissakin maissa.

MFC-L2800DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Tuo [Estä-luettelo]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  5. Tuo [Rekisteröi]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.

Laite näyttää soittajan tunnistuksen muistiin tallennetut numerot.

6. Tuo rekisteröitävä numero näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  7. Rekisteröi numero painamalla image.
    image
    Jos haluat palata takaisin rekisteröimättä numeroa, paina image.
  8. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Tulevien rajoitus]>[Estä-luettelo]>[Rekisteröi].
    Laite näyttää soittajan tunnistuksen muistiin tallennetut numerot.
  2. Tuo rekisteröitävä numero näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten numeroa.
  3. Paina [Kyllä]-painiketta.
  4. Paina image.