Home > Fax > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > De paginagrootte van een te grote inkomende fax verkleinen

De paginagrootte van een te grote inkomende fax verkleinen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Als u de functie automatisch verkleinen inschakelt, verkleint het apparaat elke pagina van een inkomende fax zodat die op uw papier past. Het apparaat berekent het verkleiningspercentage aan de hand van de paginagrootte van de fax en het ingestelde papierformaat.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op image (Fax).
  2. Druk op Menu.
  3. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Ontvangstmenu] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Auto reductie] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op image of image om de optie [Aan] (of [Uit]) weer te geven en druk vervolgens op OK.
  7. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Auto reductie].
  2. Druk op [Aan] of [Uit].
  3. Druk op image.