Home > Kennismaken met uw apparaat > Hoe navigeren op de touchscreen LCD

Hoe navigeren op de touchscreen LCD

Gerelateerde modellen:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Druk met uw vinger op de LCD om deze te bedienen. Om alle opties weer te geven en er toegang toe te krijgen, drukt u op image image of image image op de LCD om erdoor te bladeren.

De volgende stappen leggen uit hoe u navigeert door het wijzigen van een machine-instelling. In dit voorbeeld wordt de instelling van de achtergrond van de LCD gewijzigd van [Licht] naar [Normaal].

BELANGRIJK
Druk NOOIT op de LCD met een scherp voorwerp zoals een pen of stylus. Dit kan het apparaat beschadigen.
OPMERKING
Raak de LCD NOOIT aan onmiddellijk nadat u het netsnoer in het stopcontact stak of het apparaat inschakelde. Dit kan een storing veroorzaken.
  1. Druk op image ([Instell.]).
  2. Druk op [Alle instell.].
  3. Druk op image of image om de optie [Standaardinst.] weer te geven en druk vervolgens op [Standaardinst.].
    image
  4. Druk op image of image om de optie [LCD-instell.] weer te geven en druk vervolgens op [LCD-instell.].
    image
  5. Druk op [Schermverlicht].
    image
  6. Druk op [Normaal].
    image
  7. Druk op image.