Home > Kennismaken met uw apparaat > Overzicht touchscreen LCD

Overzicht touchscreen LCD

Gerelateerde modellen:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Wanneer er een beginscherm wordt weergegeven, drukt u op image of image om de andere beginschermen weer te geven.

Op het beginscherm wordt de status van het apparaat weergegeven wanneer deze inactief is. Als dit scherm wordt weergegeven, betekent dit dat het apparaat gereed is voor de volgende opdracht.

De beschikbare functies variëren afhankelijk van uw model.

image
  1. Datum & tijd

Geeft de datum en tijd weer die op het apparaat zijn ingesteld.

2. Modi
    • image [Fax]

Druk hierop om de faxmodus te openen.

• image [Kopiëren]

Druk hierop om de kopieermodus te openen.

• image [Scannen]

Druk hierop om de scanmodus te openen.

• image [Beveiligd afdrukken]

Druk hierop om toegang te krijgen tot de optie Afdruk beveiligen.

• image [Web]

Druk hierop om het Brother-apparaat met een internetservice te verbinden.

• image [Apps]

Druk hierop om verbinding te maken met de Brother Apps-service.

• image [2 op 1 ID-kopie]

Druk hierop om toegang te krijgen tot de 2-in-1 (ID) kopieeroptie.

3. image Toner

Geeft de resterende levensduur van de toner weer. Druk hierop om het tonermenu weer te geven.

4. image [Instell.]

Druk hierop om het instellingenmenu weer te geven.

Als Setting Lock ingeschakeld is, wordt er een pictogram van een hangslot image weergegeven op het LCD-scherm. U moet het apparaat ontgrendelen om instellingen te kunnen aanpassen.

5. image

(Draadloze status voor draadloze modellen)

Druk hierop om de draadloze instellingen te configureren.

Als u een draadloze verbinding gebruikt, geeft een indicator met vier niveaus op elk van de beginschermen de kracht van het huidige draadloze signaal weer.

image
    image

Draadloos LAN uitgeschakeld

6. image [Snelk.]

Druk hierop om snelkoppelingen te maken voor veelgebruikte handelingen zoals een fax verzenden, kopiëren, scannen en Web Connect gebruiken.

image
    • Er zijn drie tabbladen voor snelkoppelingen beschikbaar, met zes snelkoppelingen op elk tabblad met snelkoppelingen. Er zijn in totaal 18 snelkoppelingen mogelijk.
Bewaarde fax(en)
image

Het aantal ontvangen faxen in het geheugen wordt bovenaan het scherm weergegeven.

Druk op image en druk vervolgens op [Ja] om de faxen af te drukken.

Waarschuwingspictogram
image

Het waarschuwingspictogram image verschijnt wanneer er een fout- of onderhoudsmelding is; druk op de berichtenzone om het te bekijken en druk vervolgens op image om terug te keren naar Gereed.

OPMERKING
  • Dit product maakt gebruik van het lettertype van ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.