Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Windows) > Afdruk beveiligen (Windows)

Afdruk beveiligen (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Gebruik Afdruk beveiligen om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke of gevoelige documenten pas worden afgedrukt wanneer u een wachtwoord op het bedieningspaneel van het apparaat invoert.
  • De beveiligde gegevens worden van het apparaat gewist wanneer u het apparaat uitzet.
  1. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  2. Selecteer de naam van uw model en klik vervolgens op de knop printereigenschappen of voorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
  3. Klik op het tabblad Geavanceerd.
  4. Klik op de knop Instellingen in het veld Afdruk beveiligen.
  5. Schakel het selectievakje Afdruk beveiligen in.
  6. Typ uw viercijferige wachtwoord in het veld Wachtwoord.
  7. Typ de gebruikersnaam en taaknaam in de velden Gebruikersnaam en Naam van taak, indien nodig.
  8. Klik op OK om het venster Instellingen afdruk beveiligen te sluiten.
  9. Klik op OK.
  10. Beëindig uw afdruktaak.
  11. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op image of image om de optie [Veilig afdrukken] weer te geven en druk vervolgens op [Veilig afdrukken].
  12. Druk op image of image om gebruikersnamen weer te geven en druk vervolgens op uw gebruikersnaam.
  13. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in en druk vervolgens op [OK].
    De LCD geeft de lijst van beveiligde taken voor uw naam weer.
  14. Druk op image of image om de afdruktaak weer te geven en druk er vervolgens op.
  15. Voer het gewenste aantal exemplaren in en druk vervolgens op [OK].
  16. Druk op [Start].
    Het apparaat drukt de gegevens af.
De beveiligde gegevens worden na het afdrukken uit het geheugen van het apparaat verwijderd.