Home > Fax > Telefoondiensten en externe apparaten > Extern antwoordapparaat

Extern antwoordapparaat

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

U kunt een extern antwoordapparaat op dezelfde lijn als uw apparaat aansluiten. Als uw antwoordapparaat een oproep beantwoordt, 'luistert' het apparaat naar de faxtonen van het verzendende faxapparaat. Als faxtonen worden waargenomen, neemt het apparaat de oproep over en wordt de fax ontvangen. Als er geen faxtonen worden waargenomen, wordt de beller met uw antwoordapparaat verbonden en wordt [Telefoon] op het LCD-scherm weergegeven.

Het externe antwoordapparaat moet binnen vier beltonen antwoorden (we raden aan om dit op twee beltonen in te stellen). Dit komt omdat uw apparaat de faxtonen niet kan horen tot het externe antwoordapparaat de oproep heeft beantwoord. Het verzendende apparaat gaat nog acht tot tien seconden door met het zenden van faxtonen. U kunt beter niet de bespaarstand op uw externe antwoordapparaat gebruiken als dit is ingesteld op meer dan vier belsignalen om geactiveerd te worden.

image

BELANGRIJK

Sluit een antwoordapparaat NOOIT op een andere plaats op dezelfde telefoonlijn aan.

image

Als u problemen hebt met het ontvangen van faxen, stelt u op uw externe antwoordapparaat een lagere waarde voor de belvertraging in.