Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Gerelateerde modellen:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Als uw draadloze toegangspunt/router WPS (PBC: Push Button Configuration) ondersteunt, kunt u WPS gebruiken via het bedieningspaneelmenu op het apparaat om de instellingen voor uw draadloos netwerk te configureren.

DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Netwerk] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [WLAN(Wi-Fi)] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [WPS/drukknop] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Wanneer [WLAN insch.?] wordt weergegeven, selecteert u Aan.
    Hiermee wordt de installatiewizard voor het draadloze netwerk gestart.
  6. Wanneer de LCD [Knop op rtr indr] weergeeft, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Volg vervolgens de aanwijzingen op het LCD-scherm van het apparaat. Uw apparaat detecteert automatisch uw draadloze toegangspunt/router en probeert verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als uw draadloos apparaat correct is verbonden, wordt [Verbonden] weergegeven op het LCD-scherm.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de drivers en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS/drukknop].
  2. Wanneer [Netwerkverb. omsch. naar draadloos?] verschijnt, drukt u op [Ja].
    Hiermee wordt de installatiewizard voor het draadloze netwerk gestart. Druk op [Nee] om te annuleren.
  3. Wanneer [Start WPS op uw draadloze toegangs- punt/router en druk op [OK].] weergegeven wordt op het touchscreen, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Druk vervolgens op [OK] op het apparaat. Uw apparaat detecteert automatisch uw draadloze toegangspunt/router en probeert verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als uw draadloos apparaat correct is verbonden, wordt [Verbonden] weergegeven op het LCD-scherm.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de drivers en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.