Faxen naar server inschakelen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

Sla het voor- en achtervoegsel voor de faxserver in uw apparaat van Brother op.
  1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Netwerk] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Faxen naar server] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Aan] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Prefix] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  6. Voer het voorvoegsel in met het bedieningspaneel van het apparaat en druk vervolgens op OK.
  7. Druk op image of image om de optie [Suffix] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  8. Voer het achtervoegsel in met het bedieningspaneel van het apparaat en druk vervolgens op OK.
  9. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

Sla het voor- en achtervoegsel voor de faxserver in uw apparaat van Brother op.
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Faxen naar server].
  2. Druk op [Faxen naar server] en vervolgens op [Aan].
  3. Druk op [Prefix].
  4. Voer het voorvoegsel in met het toetsenbord op de LCD en druk vervolgens op [OK].
  5. Druk op [Suffix].
  6. Voer het achtervoegsel in met het toetsenbord op de LCD en druk vervolgens op [OK].
  7. Druk op image.