Home > Fax > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Stel het aantal keer in dat het apparaat overgaat voordat het de oproep antwoordt (Belvertraging)

Stel het aantal keer in dat het apparaat overgaat voordat het de oproep antwoordt (Belvertraging)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Wanneer iemand het apparaat belt, hoort u het normale telefoongeluid. Het aantal keer dat de telefoon overgaat wordt bepaald door de optie Belvertraging.
  • De belvertraginginstelling stelt in hoeveel keer het apparaat belt voordat deze antwoordt in de modi Alleen Fax en Fax/Tel.
  • Als een externe of tweede telefoon dezelfde lijn als het apparaat gebruikt, kiest u het maximaal aantal keren dat het apparaat over moet gaan.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op image (Fax).
  2. Druk op Menu.
  3. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Ontvangstmenu] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Belvertraging] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op image of image om te bepalen hoeveel keer de telefoon moet overgaan vooraleer het apparaat de oproep beantwoordt, en druk vervolgens op OK.
  7. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).
    image
    Als u [00] selecteert, antwoordt het apparaat onmiddellijk en belt de lijn helemaal niet (alleen beschikbaar in enkele landen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Belvertraging].
  2. Druk op het aantal keer dat u de lijn wilt laten overgaan voordat het apparaat antwoordt.
    image
    Als u [0] selecteert, antwoordt het apparaat onmiddellijk en belt de lijn helemaal niet (alleen beschikbaar in enkele landen).
  3. Druk op image.