Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Wi-Fi Direct® gebruiken > Uw Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren

Uw Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren

Gerelateerde modellen:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

Als uw mobiele apparaat Wi-Fi Direct of WPS niet ondersteunt, moet u een Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren.
image
Wanneer het apparaat een Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, verschijnt het bericht [Verbinden?] op het LCD-scherm. Selecteer OK om te verbinden.
  1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Netwerk] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Wi-Fi Direct] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Handmatig] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Wanneer [Wi-Fi Dir. aan?] wordt weergegeven, selecteert u Aan.
  6. Het apparaat geeft de SSID-naam en het SSID-wachtwoord weer. Ga naar het scherm met de instellingen voor draadloze netwerken op uw mobiele apparaat, selecteer de SSID-naam en voer vervolgens het wachtwoord in.
  7. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van het apparaat. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

Als uw mobiele apparaat Wi-Fi Direct of WPS niet ondersteunt, moet u een Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren.
image
Wanneer het apparaat de Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, wordt de melding [Verzoek voor Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen. Druk op [OK] om te verbinden.]weergegeven op het LCD-scherm. Druk op [OK] om verbinding te maken.
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Handmatig].
  2. Het apparaat geeft de SSID-naam en het SSID-wachtwoord gedurende twee minuten weer. Ga naar het scherm met de instellingen voor draadloze netwerken op uw mobiel apparaat, selecteer de SSID-naam en voer vervolgens het wachtwoord in.
  3. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van het apparaat. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.