Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Windows) > Documenten afdrukken (Windows)

Documenten afdrukken (Windows)

Wanneer u de afdrukinstellingen van een toepassing wijzigt, zijn de wijzigingen alleen van toepassing op de documenten die u met de betreffende toepassing afdrukt.
image
  • Tweezijdig afdrukken kan de standaard zijn afhankelijk van uw model. Schakel voor eenzijdig afdrukken de instellingen voor tweezijdig afdrukken in de printerdriver uit.
  • Om de afdrukinstellingen voor alle Windows-toepassingen te wijzigen, moet u de eigenschappen van de printerdriver configureren.

Meer informatie imageimage Verwante informatie:Wijzig de standaard printerinstellingen (Windows)

1. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  2. Selecteer de naam van uw model en klik vervolgens op de knop printereigenschappen of voorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
    image
  3. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  4. Klik op de keuzelijst Papierformaat en selecteer vervolgens uw papierformaat.
  5. Selecteer in het veld Afdrukstand de optie Staand of Liggend om de afdrukstand in te stellen.
    image

Als uw toepassing een vergelijkbare instelling bevat, raden we u aan de afdrukstand via deze toepassing in te stellen.

6. Voer in het veld Aantal het gewenste aantal exemplaren (1-999) in.
  7. Klik op de vervolgkeuzelijst Mediatype en selecteer vervolgens het type papier dat u gebruikt.
  8. Om meerdere pagina's op één vel papier of één pagina van uw document op meerdere vellen af te drukken, klikt u op de vervolgkeuzelijst Meerdere pag. afdrukken en selecteert u vervolgens uw opties.
  9. Klik op de vervolgkeuzelijst Tweezijdig/boekje en selecteer vervolgens de gewenste optie.
  10. Wijzig indien nodig nog andere printerinstellingen.
  11. Klik op OK.
  12. Beëindig uw afdruktaak.