Home > Scannen > Scannen met de scanknop op uw apparaat > Scan naar FTP > Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

Gerelateerde modellen:DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Gescande informatie delen door het op uw FTP-server op te slaan.

DCP-L2640DN

1. Druk op image (Scan).
  2. Druk op image of image om de optie [naar FTP] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om een van de vermelde profielen te selecteren en druk vervolgens op OK.
    Als het profiel niet volledig is ingevuld (bijvoorbeeld wanneer de accountnaam en het wachtwoord om in te loggen ontbreken of wanneer de kwaliteit of het bestandstype niet is geselecteerd), wordt u gevraagd om de ontbrekende informatie in te voeren.
  4. Druk op Start.

De LCD toont het bericht [Aansluiten bezig]. Wanneer de verbinding met de FTP-server is gelukt, begint het apparaat te scannen. Als u de glasplaat van het apparaat gebruikt, volgt u de instructies op de LCD om de scantaak te vervolledigen.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op [Scannen]>[naar FTP].
  2. Druk op image of image om een van de vermelde netwerkserverprofielen te selecteren. Als het profiel onvolledig is (bijvoorbeeld als de accountnaam en wachtwoord voor aanmelden ontbreken, of als de kwaliteit of het bestandstype niet is gespecificeerd), wordt u gevraagd om de ontbrekende informatie in te voeren.
  3. Druk op [Start].
    Het apparaat begint met scannen. Als u de glasplaat van het apparaat gebruikt, volgt u de instructies op het LCD-scherm om de scantaak te vervolledigen.