Een groep in uw PC-FAX-adresboek aanmaken (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Maak een groep aan om dezelfde PC-FAX naar diverse ontvangers tegelijk te groepsverzenden.
  1. Start image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Adressenboek (Versturen).
    Het dialoogvenster Adresboek verschijnt.
    image
  3. Klik op image om een nieuwe groep toe te voegen.
    Het dialoogvenster Adresboek Groepen Setup verschijnt.
  4. Voer de naam van de nieuwe groep in het veld Groepsnaam in.
  5. Selecteer in het veld Beschikbare Namen elke naam die u in de groep wilt opnemen en klik vervolgens op Toevoegen >>.
    Leden die aan de groep werden toegevoegd verschijnen in het vak Groepsleden.
  6. Klik op OK wanneer u klaar bent.
    image
    Elke groep kan maximaal 50 leden bevatten.