Een naam aan PC-FAX-adresboek toevoegen (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Voeg nieuwe mensen en hun faxinformatie toe aan het PC-Fax-adresboek als u een fax wilt verzenden met Brother PC-Fax-software.
  1. Start image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Adressenboek (Versturen).
    Het dialoogvenster Adresboek verschijnt.
    image
  3. Klik op image om nieuwe leden toe te voegen.
    Het dialoogvenster Adresboek Leden Setup verschijnt.
  4. Voer de informatie van het lid in de overeenstemmende velden in. Het veld Naam is vereist.
  5. Klik op OK.