Home > Fax > Faxen ontvangen > Opties voor geheugenontvangst > Ontvangst in geheugen uitschakelen

Ontvangst in geheugen uitschakelen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Schakel Ontvangst in geheugen uit als u niet wilt dat het apparaat inkomende faxen opslaat of overzet.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Geheugenontv.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Drzenden/Opsln] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Uit] weer te geven en druk vervolgens op OK.
    image

De LCD geeft opties weer als er zich in het geheugen van uw apparaat nog ontvangen faxen zitten.

6. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Geheugenontv.].
  2. Druk op [Uit].
    image

De LCD geeft opties weer als er zich in het geheugen van uw apparaat nog ontvangen faxen zitten.

3. Druk op image.