Home > Papierverwerking > Papierinstellingen > Het papierformaat en de papiersoort wijzigen

Het papierformaat en de papiersoort wijzigen

Wanneer u een ander papierformaat en -type in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat en -type op het LCD-scherm van het apparaat wijzigen.

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Standaardinst.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Lade-instell.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Papiersoort] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Dun papier], [Normaal papier], [Dik papier] of [Kringlooppapier] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op image of image om de optie [Papierform.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  7. Druk op image of image om de gewenste optie weer te geven en druk vervolgens op OK.
  8. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Lade-instell.]>[Papiersoort].
  2. Druk op image of image om de opties voor papiersoorten weer te geven en druk op de gewenste optie.
    image
    Het papiertype kan verschillen afhankelijk van uw model.
  3. Druk op [Papierform.].
  4. Druk op image of image om de papierformaatopties weer te geven en druk op de gewenste optie.
  5. Druk op image.