Home > Fax > Een fax verzenden > Een fax verzenden

Een fax verzenden

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op image (Fax).
  2. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar boven in de ADF.

(Als u meerdere pagina's faxt, raden we aan de ADF (automatische documentinvoer) te gebruiken.)

image
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.
      image
  3. Voer het faxnummer in.
    • De kiestoetsen gebruiken

Voer het faxnummer in met behulp van de kiestoetsen.

image
    • De knop Shortcut (Sneltoets) gebruiken

Houd de knop Shortcut (Sneltoets) ingedrukt en voer vervolgens het snelkoppelingsnummer in via de kiestoetsen.

image
    • De snelkiescodes gebruiken

Druk tweemaal op image en voer vervolgens de snelkiescode van drie cijfers in. Druk op OK.

4. Druk op Start.
    Het apparaat scant en verzendt het document.
    Als u het document op de glasplaat hebt gelegd, volgt u de instructies in de tabel:
    Optie
    Beschrijving
    Ja

Om de volgende pagina te scannen, drukt u op image om de optie Ja te selecteren, en plaatst u vervolgens de volgende pagina op de glasplaat.

Druk op OK om de pagina te scannen.

Nee(Zend)

Zodra u de laatste pagina hebt gescand, drukt u op image om de optie Nee(Zend) te selecteren (of drukt u opnieuw op Start).

Het apparaat verzendt het document.

• Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen) om het faxen te onderbreken.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar boven in de ADF.

(Als u meerdere pagina's faxt, raden we aan de ADF (automatische documentinvoer) te gebruiken.)

image
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.
      image
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als Faxvoorbeeld is ingesteld op [Uit], drukt u op image ([Fax]).

• Als Faxvoorbeeld is ingesteld op [Aan], drukt u op image ([Fax]) en drukt u vervolgens op [Fax versturen].
  3. Voer het faxnummer in.
    • De kiestoetsen gebruiken

Druk op de cijfers om het faxnummer in te voeren.

image
    • Het adresboek gebruiken

Druk op image ([Adresboek]) en voer dan een van de volgende zaken uit:

• Druk op image of image om het gewenste nummer weer te geven en druk er vervolgens op.
      • Druk op image, voer de naam in en druk op [OK]. Druk op de naam die u wilt kiezen.

Druk op [Toepassen] wanneer u klaar bent.

• De oproepgeschiedenis gebruiken

Druk op image ([Oproep historie]) en druk vervolgens op de optie [Uitg. gesprek].

Druk op image of image om het gewenste faxnummer weer te geven en druk er vervolgens op.

Om een fax te verzenden, drukt u op [Toepassen].

4. Druk op [Fax start].
    Het apparaat scant en verzendt het document.
    Als u het document op de glasplaat plaatste, volgt u de instructies in de tabel.
    Optie
    Beschrijving
    Ja

Om de volgende pagina te scannen, drukt u op de optie Ja en plaatst u vervolgens de volgende pagina op de glasplaat.

Druk op OK om de pagina te scannen.

Nee

Zodra u de laatste pagina hebt gescand, drukt u op de optie Nee.

Het apparaat verzendt het document.

Druk op image om het faxen te onderbreken.

Als [Taak annuleren?] op het LCD-scherm wordt weergegeven, drukt u op [Ja].