Het verzendrapport voor verzending inschakelen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Netwerk] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [E-mail/IFAX] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [E-mail TX inst.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Melding] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  6. Selecteer [Aan] of [Uit] om de functie Melding verzenden in of uit te schakelen en druk vervolgens op OK.
    Wanneer Melding verzenden is ingeschakeld, bevat de fax een extra veld, Message Disposition Notification (MDN), dat informatie over de levering van het bericht bevat.
    image
    Het apparaat van de ontvanger van de fax moet het MDN-veld ondersteunen om een bevestiging te kunnen verzenden.
  7. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[E-mail/IFAX]>[E-mail TX instellen]>[Melding].
  2. Selecteer [Aan] of [Uit] om de functie Melding verzenden in of uit te schakelen.
    Wanneer Melding verzenden is ingeschakeld, bevat de fax een extra veld, Message Disposition Notification (MDN), dat informatie over de levering van het bericht bevat.
    image
    Het apparaat van de ontvanger van de fax moet het MDN-veld ondersteunen om een bevestiging te kunnen verzenden.
  3. Druk op image.