Home > Fax > Voicehandelingen en faxnummers > Groepsnummers voor het verzenden van faxen instellen

Groepsnummers voor het verzenden van faxen instellen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Creëer een verzendingsgroep als u één faxbericht naar vele faxnummers tegelijk wilt sturen. U kunt verzendingsgroepen opslaan in het adresboek, snelkoppeling of snelkiezen van uw apparaat, afhankelijk van uw model.

Eerst moet u elk faxnummer in het adresboek opslaan. Vervolgens kunt u deze als nummers in de groep opnemen. Elke groep gebruikt een adresboek (een snelkoppelingsnummer of een snelkiesnummer bij sommige modellen).

Relevante modellen

Maximaal aantal groepen

Maximaal aantal nummers in een groep

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

20

209

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

20

199

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op image (Fax).
  2. Druk drie keer op image.
  3. Druk op image of image om de optie [Groep instell.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Een groep opslaan in een snelkieslocatie:

Druk op image en voer vervolgens de snelkieslocatie van drie cijfers in, en druk vervolgens op OK.

• Een groep slaan in een snelkoppelingslocatie:

Houd de knop Shortcut (Sneltoets) ingedrukt en voer vervolgens het snelkoppelingnummer van één cijfer in via de kiestoetsen.

5. Gebruik de kiestoetsen om een groepsnummer in te voeren (01 tot 20) en druk vervolgens op OK.
    OPMERKING

De Internet Fax (I-Fax) en zijn instellingen zijn selecteerbaar.

(Voor bepaalde modellen moet u Internetfax downloaden om de functies Internetfax en Scannen naar e-mailserver te gebruiken.)

6. Nummers aan de groep toevoegen:
    • Snelkiesnummers toevoegen:

Druk op image en voer vervolgens de snelkieslocatie van drie cijfers in.

• Snelkoppelingsnummers toevoegen:

Houd de knop Shortcut (Sneltoets) ingedrukt en voer vervolgens het snelkoppelingnummer van één cijfer in via de kiestoetsen.

Het LCD-scherm geeft de geselecteerde snelkiesnummers met een # en snelkoppelingsnummers met een * weer (bijvoorbeeld *006, #009).

7. Druk op OK als u klaar bent met het toevoegen van nummers.
  8. Voer de groepsnaam in met behulp van de kiestoetsen (max. 16 tekens).
  9. Druk op OK.
  10. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image [(Fax)]>[Adresboek].
  2. Ga als volgt te werk:
    1. Druk op [Bewerken]>[Groep instell.]>[Naam].
    2. Voer de groepsnaam in (max. 16 tekens) met behulp van de LCD en druk vervolgens op [OK].
    3. Druk op [Toev./Verw.].
    4. Voeg adresboeknummers toe aan de groep door erop te drukken zodat er een vinkje wordt weergegeven, en druk vervolgens op [OK].
    5. Lees en bevestig de weergegeven lijst met namen en nummers die u hebt geselecteerd en druk vervolgens op [OK] om uw groep op te slaan.
    Herhaal deze stappen om nog een groep op te slaan voor rondsturen.
  3. Druk op image.