Home > Fax > Faxen ontvangen > Opties voor geheugenontvangst > Inkomende faxen in het apparaatgeheugen opslaan

Inkomende faxen in het apparaatgeheugen opslaan

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Gebruik de functie Fax opslaan om ontvangen faxen in het geheugen van het apparaat op te slaan. U kunt de opgeslagen faxen in een faxapparaat op een andere locatie ophalen met behulp van de codes voor Ophalen op afstand. Uw apparaat drukt een reservekopie van elke opgeslagen fax af.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Geheugenontv.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Drzenden/Opsln] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Fax opslaan] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Geheugenontv.].
  2. Druk op de optie [Fax Opslaan].
    OPMERKING
    • Druk op [Backup Print: Aan] of [Backup Print: Uit]. Als u [Backup Print: Aan] selecteert, drukt het apparaat ook een kopie van de ontvangen faxen af. (op bepaalde modellen beschikbaar)
  3. Druk op image.