Home > Fax > Faxen ontvangen > Opties voor faxen op afstand ophalen > Een toegangscode op afstand instellen

Een toegangscode op afstand instellen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Met een toegangscode op afstand krijgt u toegang tot het apparaat en kunt u het apparaat beheren als u niet in de buurt van het apparaat bent.
Voordat u de afstandsbediening en functies voor bediening op afstand kunt gebruiken, moet u uw eigen code instellen. De fabrieksinstelling van de code is de inactieve code (---*).

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Geheugenontv.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Afst.bediening] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Voer een code van drie cijfers in met behulp van de nummers 0 tot 9, * of # met behulp van de kiestoetsen en druk vervolgens op OK.
    image
    • Om uw code inactief te maken, drukt u op Clear (Wis) om in deze stap de code van drie cijfers te wissen. Druk vervolgens op OK.
    • U kunt de voorinstelling * niet wijzigen.
    • Gebruik NOOIT dezelfde code voor uw Code voor activeren op afstand (*51) of Code voor deactiveren op afstand (#51)

6. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Afst.bediening].
  2. Voer een code van drie cijfers in met behulp van de nummers [0] tot [9], [*] of [#] met behulp van de LCD (De voorinstelling '*' kan niet worden gewijzigd) en druk vervolgens op [OK].
    image
    • Gebruik NOOIT dezelfde code voor uw Code voor activeren op afstand (*51) of Code voor deactiveren op afstand (#51).
    • Om uw code inactief te maken, houdt u image ingedrukt om de inactieve instelling (---*) te herstellen en drukt u vervolgens op [OK].
  3. Druk op image.