Home > Fax > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Een fax ontvangen aan het eind van een telefoongesprek

Een fax ontvangen aan het eind van een telefoongesprek

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Als u de telefoon gebruikt die is aangesloten op het faxapparaat en u belt met iemand die ook een telefoon gebruikt die met een faxapparaat is verbonden, dan kan de andere partij u aan het eind van het gesprek een fax verzenden voordat u beiden ophangt.

De ADF (automatische documentinvoer) moet leeg zijn.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Vraag de andere partij om het document in zijn machine te plaatsen en om op de Start- of Verzenden-knop te drukken.
  2. Wanneer u de faxtonen hoort (traag herhalende pieptonen), drukt u op Start.
  3. Druk op image om een fax te ontvangen.
  4. Plaats de hoorn weer op de haak.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Vraag de andere partij om het document in zijn machine te plaatsen en om op de Start- of Verzenden-knop te drukken.
  2. Wanneer u de faxtonen hoort (traag herhalende pieptonen), drukt u op [Fax start].
    image
    • Als het LCD-scherm donker is in de Slaapstand, raakt u het aan zodat [Fax] wordt weergegeven en vervolgens drukt u op [Fax start].
    • Als het apparaat in Automatisch opnieuw kiezen staat, wacht u tot het klaar is en probeert u opnieuw.
  3. Druk op [Ontvangen] om een fax te ontvangen.
  4. Plaats de hoorn weer op de haak.