Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Tilføj en forside til din fax

Tilføj en forside til din fax

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Du kan tilføje en forside til den næste faxmeddelelse eller alle udgående faxmeddelelser.
  • Denne funktion vil ikke virke, medmindre du har indstillet dit stations-id.
  • Forsiden omfatter dit stations-id, en kommentar og det navn, der er gemt i adressebogen, samt genvejen eller hurtigopkaldet (for nogle modeller).

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på Options (Valg).
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Forside], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Til], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at få vist kommentarindstillingerne, og tryk derefter på OK.
  6. Indtast det samlede antal sider vha. opkaldstastaturet, og tryk derefter på OK.
  7. Tryk på Stop/Exit, når du er færdig.
  8. Indtast et faxnummer.
  9. Tryk på Start.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gør et af følgende:
    • Hvis forhåndsvisning af fax er indstillet til [Fra], så tryk på image ([Fax]).

• Hvis forhåndsvisning af fax er indstillet til [Til], så tryk på image ([Fax]), og tryk derefter på [Send fax].
  2. Tryk på image[Valg]>[Forside- konfiguration]>[Forside- konfiguration].
  3. Tryk på [Til].
  4. Tryk på [Forside notat].
  5. Tryk på image eller image for at få vist den ønskede kommentar, og tryk derefter på den.
  6. Tryk på [Sider i alt].
  7. Indtast antallet af samlede sider, og tryk så på [OK].
  8. Tryk på image.
  9. Tryk på [OK].
  10. Indtast et faxnummer.
  11. Tryk på [Faxstart].
Forsiden vil blive tilføjet til den næste fax. Hvis du vil tilføje forsiden til alle udgående faxmeddelelser, skal indstillingerne indstilles som den nye standardindstilling.