Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Hukommelsesmodtagefunktioner > Videresendelse af indgående faxer til en anden maskine

Videresendelse af indgående faxer til en anden maskine

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Brug funktionen Faxvideresendelse til automatisk at videresende dine indgående faxmeddelelser til en anden maskine.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Huk.modtagelse], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Videresend/Gem], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at få vist [Send fax], og tryk derefter på OK.

Displayet anmoder dig om at indtaste det faxnummer, du vil have dine faxer skal videresendes til.

6. Indtast viderestillingsnummeret ved hjælp af tastaturet (op til 20 cifre), hold nede på Shortcut (Genvej)-knappen og tryk den etcifrede kode, eller image og den trecifrede kode, og tryk derefter på OK.
    image
    • Du kan også indtaste en e-mail-adresse, hvis din maskine er konfigureret til funktionen Internetfax.

• Hvis du har gemt en gruppe på en Shortcut (Genvej)-tast eller i en hurtigopkaldskode, videresendes faxmeddelelserneene til flere faxnumre.

7. Tryk på image eller image for at vælge Til eller Fra som indstilling for Backup Print.
  8. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Huk.modtagelse].
  2. Tryk på [Send fax].
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Manuel] for at indtaste fax-videresendelsesnummeret (op til 20 cifre) ved at bruge displayet.

Tryk på [OK].

• Tryk på [Adressebog].

Tryk på image eller image for at vise destinationsfaxnummeret, du vil have dine faxer videresendt til.

Tryk det faxnummer, du ønsker.

BEMÆRK
    • Tryk på [Backup udsk.: Til] eller [Backup udsk.: Fra]. Hvis du vælger [Backup udsk.: Til], udskriver maskinen også en kopi af modtagede faxer på din maskine.
    image

For at videresende en fax ved hjælp af en e-mail-adresse, skal du trykke på image, indtaste e-mail-adresse, og tryk på [OK].

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

4. Tryk på image.