Hjem > Papirhåndtering > Områder, der ikke kan scannes eller udskrives

Områder, der ikke kan scannes eller udskrives

Tallene i tabellen viser det maksimale antal områder, der ikke kan scannes og udskrives fra kanterne af de mest almindeligt brugte papirstørrelser. Disse mål kan variere afhængigt af papirstørrelsen eller indstillingerne for det program, du bruger.
image
image
Forsøg ikke at scanne, kopiere eller udskrive i disse områder. Indhold i sådanne områder, vises ikke på udskriften.

Brug

Dokumentstørrelse

Top (1)

Bund (3)

Venstre (2)

Højre (4)

Fax (afsendelse)

Letter, Legal

2,9 mm

3,9 mm

A4

2,9 mm

(ADF)

1,0 mm

(Scannerglasplade)

3,0 mm

Kopiering *1

Letter, Legal

4,0 mm

4,0 mm

A4

4,0 mm

3,0 mm

Scan (Scanning)

Letter

3,0 mm

3,0 mm

A4

3,0 mm

3,0 mm

Legal

3,0 mm

3,0 mm

Udskriv

Letter, Legal

4,2 mm

4,2 mm

A4

4,2 mm

4,2 mm

En 1 i 1-kopi og 100 % dokumentstørrelseskopi