Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Afsendelse af scannede data til en e-mailmodtager

Afsendelse af scannede data til en e-mailmodtager

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Send scannede data direkte fra maskinen til en e-mailmodtager uden brug af en computer. Denne funktion giver din maskine mulighed for at scanne dokumenter og sende dem til en e-mailadresse, uden at din maskine er tilsluttet til en computer. Hvis du vil sende de scannede data som en vedhæftet fil direkte til dit standard-e-mailprogram ved hjælp af softwaren iPrint&Scan på din computer eller ved hjælp af knappen Scan på din maskine, skal du bruge funktionen ”Scan til e-mail-vedhæftning” i stedet.
  • Hvis du vil sende scannede data til en e-mailmodtager, skal du konfigurere maskinen til at kommunikere med dit netværk og den e-mail-server, der anvendes til at sende og modtage e-mails.
  • Konfigurer disse elementer fra maskinens kontrolpanel eller webbaseret administration.
  • Forbind din maskine til netværket, og gå ind på en SMTP-server for at bruge funktionen Scan til e-mail-server. Angiv følgende SMTP-e-mail-indstillinger:
    • Serveradresse

• Portnummer

• Brugernavn

• Krypteringstype (SSL eller TLS)

• E-mailservercertifikat (hvis anvendt)

Hvis du ikke kender disse indstillinger, skal du kontakte din e-mailtjenesteudbyder eller netværksadministrator.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på image (SCAN).
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Scan til email], og tryk derefter på OK.
  3. For at ændre scanningsindstillingerne for dette dokument skal du trykke på Options (Valg) eller Copy/Scan Options (Kopi/Scan Valg), tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling, og tryk derefter på OK for at fortsætte til næste scanningsindstilling. Spring dette trin over, hvis du vil bruge standardscanningsindstillingerne.
    • [Farveindstilling]
    • [Opløsning]
    • [Filtype]
    • [Dokumentstørrels]
    • [Filstørrelse] (kun tilgængelig for visse indstillinger)
    • [ADF Auto ret op] (kun tilgængelig for visse modeller)
    • [Fjern baggr.far] (kun tilgængelig for visse indstillinger)
  4. Vælg [Indtast adresse], og tryk derefter på OK.
  5. LCD-skærmen beder dig om at indtaste en e-mailadresse. Brug Shortcut (Genvej)-knappen eller hurtigopkaldsnummeret for at vælge den e-mailadresse, du ønsker.
    image
    For at angive destinations-e-mailadressen skal du sørge for, at du har tilføjet e-mailadressen til hurtigopkaldet eller genvejen ved hjælp af webbaseret administration.
  6. Tryk på Start.
    Maskinen begynder at scanne. Hvis du bruger maskinens scannerglasplade, skal du vælge vejledningen på displayet for at udføre scanningsjobbet.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryk på [Scan]>[til e-mail-server].
  2. Gør et af følgende for at indtaste destinationens e-mailadresse:
    • For at indtaste e-mailadressen manuelt skal du trykke på [Manuel], og derefter indtaste e-mailadressen ved at bruge tegntasterne på displayet. Tryk på [OK], når du er færdig.
    • Hvis e-mailadressen er gemt i maskinens adressebog, kan du trykke på [Adressebog] og derefter vælge e-mailadressen.

Tryk på [OK].

3. Bekræft email-adressen og tryk derefter [Næste].
  4. For at ændre indstillingerne skal du trykke på image[Valg], og derefter vælge den knap, du vil ændre. Spring dette trin over, hvis du vil bruge standardindstillingerne.
    • [2-sidet scanning] (kun tilgængelig for visse modeller)
    • [Farveindstilling]
    • [Opløsning]
    • [Filtype]
    • [Dokumentstr.]
    • [Lysstyrke]
    • [Kontrast] (kun tilgængelig for visse indstillinger)
    • [Filnavn] (kun tilgængelig for visse indstillinger)
    • [Filnavnstil]
    • [Filstr.] (kun tilgængelig for visse indstillinger)
    • [ADF Auto ret op] (kun tilgængelig for visse modeller)
    • [Fjern baggrundsfarve] (kun tilgængelig for visse indstillinger)
    • [Scheiding van documenten]
    image
    • Hvis din maskine viser knappen [OK], skal du trykke på [OK].

• Indstilling af dine egne standardindstillinger: Efter indstillingerne er ændret, skal du trykke på indstillingen [Indst. ny std.], og derefter trykke på [Ja].
    • Gendannelse af fabriksindstilingerne: Tryk på [Fabriksinst.], og tryk derefter på [Ja].
    • Hvis du vil gemme indstillingerne som en genvej, skal du trykke på [Gem som genvej].

5. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne. Hvis du bruger maskinens scannerglasplade, skal du vælge vejledningen på displayet for at udføre scanningsjobbet.