Videresendelse fra Brother-maskinen

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Brug funktionen Videresendelse til at sende en e-mail fra din maskine til en konventionel faxmaskine.

Kontrollér, at afkrydsningsfelterne POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server) er markeret i webbaseret administration. Hvis afkrydsningsfelterne POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server) ikke er markeret, skal du markere afkrydsningsfelterne POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server). Klik på Submit (Send), og genstart maskinen.

image
  1. Internettet

I dette eksempel er maskinens e-mailadresse FAX@brother.com, du vil sende et dokument fra maskinen til en standardfaxmaskine i England med e-mailadressen UKFAX@brother.co.uk, og du ønsker, at maskinen skal sende dokumentet via en konventionel telefonlinje.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

For at bruge denne funktion skal du registrere e-mailadresserne som genvejs- eller hurtigopkaldsnumre.

1. Tryk på image (FAX).
  2. Gør et af følgende:
    • Hold nede på Shortcut (Genvej) knappen, og indtast derefter det etcifrede genvejsnummer.

• Tryk på image(Adressebog), og indtast derefter det trecifrede hurtigopkaldsnummer, som du har registreret.

Tryk på OK.

3. Tryk på Start.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Fra], hvis forhåndsvisning af fax er indstillet til [Fax].

• Hvis Forhåndsvisning af fax er sat til [Til], skal du trykke på [Fax] og derefter trykke på [Send fax].
  2. Tryk på [Valg].
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Rundsending].
  4. Tryk på [Rundsending].
  5. Tryk på [Tilføj nummer].
  6. Du kan tilføje e-mailadresser til udsendelse på følgende måde:
    • Tryk på [Tilføj nummer]. Tryk på image, indtast e-mail-adressen, og tryk på [OK].
    • Tryk på [Tilføj fra adressebog]. Markér afkrydsningsfeltet for den e-mailadresse, du vil føje til udsendelsen. Tryk på [OK], når du har markeret alle de ønskede e-mailadresser.
    • Tryk på [Søg i adressebog]. Indtast navnet, og tryk på [OK]. Søgeresultaterne vises. Tryk på navnet, og tryk derefter på den e-mailadresse, du vil tilføje til udsendelse.
    I det følgende gives et eksempel på, hvordan e-mailadresse og telefonnummer skal indtastes:
    image
    Tryk på [OK], når du har indtastet alle faxnumrene.
  7. Tryk på [Faxstart].