Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax via internettet (I-Fax) > I-faxindstillinger > Bekræftelses-mail for internetfax (I-Fax) > Aktivering af meddelelse om afsendelse for TX-bekræftelses-mail

Aktivering af meddelelse om afsendelse for TX-bekræftelses-mail

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Netværk], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [E-mail/IFAX], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Setup mail TX], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Meddelelse], og tryk derefter på OK.
  6. Vælg [Til] eller [Fra] for at aktivere eller deaktivere funktionen ’Send meddelelse’, og tryk derefter på OK.
    Når Send meddelelse er Til, indeholder faxen et ekstra felt med navnet Message Disposition Notification (MDN), som indeholder information om levering af meddelelsen.
    image
    Faxmodtagerens maskine skal understøtte MDN-feltet for at kunne sende en meddelelsesrapport.
  7. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[E-mail/IFAX]>[Setup mail TX]>[Meddelelse].
  2. Vælg [Til] eller [Fra] for at aktivere eller deaktivere funktionen Send meddelelse.
    Når Send meddelelse er slået Til, vil faxen indeholde et ekstra felt, MDN (Message Disposition Notification), som indeholder information om faxleveringen.
    image
    Modtagerens faxmaskine skal understøtte feltet MDN for at kunne sende en meddelelsesrapport.