Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax via internettet (I-Fax) > Sende af en internet-fax (I-fax)

Sende af en internet-fax (I-fax)

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Afsendelse af en I-fax svarer til at sende en normal fax. Kontroller, at oplysningerne om modtageren er gemt i din e-mailadressebog, og læg det dokument, du vil sende som I-fax, i Brother-maskinen.
image
  • Hvis den computer, du vil sende et dokument til, ikke kører Windows Server 2012/2012 R2/2016/2019/2022, Windows 10 eller Windows 11, skal du bede computerens ejer om at installere software, der kan vise TIFF-filer.
  • Brug ADF'en, hvis du vil sende flere sider.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Du kan ændre indstillingerne for faxafsendelse ved at trykke på Menu og derefter trykke på image eller image for at få vist indstillingen [Fax] og derefter trykke på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Afsenderindst.], og tryk derefter på OK. Når du er færdig med at ændre indstillingerne, skal du trykke på OK.
  4. Vælg et hurtigopkalds- eller genvejsnummer.
    image

Før du angiver en modtagers e-mailadresse, skal du sørge for, at du har tilføjet vedkommendes e-mailadresse til hurtigopkald eller en -genvej ved hjælp af den webbaserede administration.

5. Tryk på Start.
    Maskinen begynder at scanne. Når dokumentet er scannet, sendes det automatisk til modtageren via din SMTP-server. Du kan annullere en afsendelse ved at trykke på Stop/Exit under scanningen. Når transmissionen er gennemført, skifter maskinen til standbytilstand.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Fra], hvis forhåndsvisning af fax er indstillet til [Fax].

• Hvis Forhåndsvisning af fax er sat til [Til], skal du trykke på [Fax] og derefter trykke på [Send fax].
  2. Tryk på [Valg] for at ændre indstillinger for faxafsendelse.
  3. Tryk på image eller image for at rulle gennem faxindstillingerne. Når den ønskede indstilling vises, skal du trykke på den og vælge indstillingen. Når du er færdig med at ændre indstillingerne, skal du trykke på [OK].
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på image, indtast e-mailadressen, og tryk derefter på [OK].
    • Tryk på [Adressebog], vælg modtagerens e-mailadresse, og tryk derefter på [Anvend].
  5. Tryk på [Faxstart].
    Maskinen begynder at scanne. Når dokumentet er scannet, sendes det automatisk til modtageren via din SMTP-server. Du kan annullere en afsendelse ved at trykke på image under scanningen. Når transmissionen er gennemført, skifter maskinen til standbytilstand.