Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax via internettet (I-Fax) > I-faxindstillinger > Videresendelse af modtagne e-mail- og faxmeddelelser

Videresendelse af modtagne e-mail- og faxmeddelelser

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Brug Brother I-Fax funktionen til at sende e-mails eller standard-faxer til en anden computer, til en faxmaskine eller til en anden I-Faxmaskine. Aktiver funktionen Videresendelse ved hjælp af maskinens betjeningspanel.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Huk.modtagelse], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Videresend/Gem], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at få vist [Send fax], og tryk derefter på OK.
  6. Indtast modtagerens faxnummer eller e-mailadresse.
  7. Tryk på OK.
  8. Hvis du vælger e-mailadressen, skal du trykke på image eller image for at vælge den filtype, du ønsker, og derefter trykke på OK.
    image
    Tryk på for at udskrive modtagne faxer på din maskine, så du har en kopi, og tryk på image eller image for a se [Backup udskr.] indstillingerne, og tryk derefter på OK. Tryk på image eller image for at vælge [Til] indstillingen, og tryk derefter på OK.
  9. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

Sådan aktiveres videresendelse af e-mail vha. maskinens kontrolpanel:
  1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Huk.modtagelse].
  2. Tryk på [Send fax].
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Manuel] for at indtaste modtagerens faxnummer (op til 20 cifre) eller e-mailadresse ved hjælp af LCD-skærmen.

Tryk på [OK].

• Tryk på [Adressebog].

Tryk på image eller image for at få vist faxnummeret eller e-mailadressen, hvortil du ønsker, at dine faxer skal videresendes.

Tryk på det faxnummer eller den e-mail-adresse, du ønsker.

4. Hvis du vælger e-mailadressen, skal du vælge den ønskede filtype.
    image
    Tryk på [Backup udsk.: Til] for at udskrive modtagne faxer på din maskine, så du har en kopi.
  5. Tryk på image.