Hjem > Papirhåndtering > Papirindstillinger > Ændring af indstillingen Kontroller papir

Ændring af indstillingen Kontroller papir

Hvis indstillingen Kontroller papir er aktiveret, og du trækker papirbakken ud af maskinen, vises en meddelelse på displayet, hvor du bliver spurgt, om du vil skifte papirstørrelse og papirtype.

Standardindstillingen er Til.

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Gen. opsætning], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Bakkeindstil.], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Tjek papir], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Til] eller [Fra], og tryk derefter på OK.
  6. Tryk på Stop/Exit.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Bakkeindstil.]>[Tjek papir].
  2. Tryk på [Til] eller [Fra].
  3. Tryk på image.