Hem > Rutinunderhåll > Ändra utskriftsalternativen för att förbättra utskriftsresultaten

Ändra utskriftsalternativen för att förbättra utskriftsresultaten

Om utskrifterna inte ser ut som förväntat ändrar du utskriftsinställningarna på Brother-maskinen för att förbättra utskriftskvaliteten. Utskriftshastigheten kan bli långsammare när du använder dessa inställningar.
image

• De här instruktionerna möjliggör bättre utskriftsresultat när du använder maskinen för kopiering eller utskrift från mobila enheter.
  • Om utskriftskvaliteten är dålig när du skriver ut från datorn ändrar du inställningarna för skrivardrivrutinen.

1. Starta Brother Mobile Connect på din mobila enhet.
  2. Tryck på modellnamnet upptill på skärmen.
  3. Tryck på Alla inställningar för enheten.
    Webbaserad hantering visas.
  4. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och trycker därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  5. Gå till navigeringsmenyn och tryck sedan på General (Allmänt)>Print Options (Utskriftsalternativ).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  6. Konfigurera inställningarna för Reduce Smudging (Reducera utsmetat bläck) om du har problem med smetiga utskrifter eller pappersstopp.
  7. Välj On (På) för Enhance Print (Förbättra utskrift) om du har problem med suddiga utskrifter.
  8. Tryck på Submit (Skicka).