Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Sjekk Brother-maskinen > Kontroller utskriftskvaliteten

Kontroller utskriftskvaliteten

Hvis det er tekst og farger som er falmet eller har streker på utskriftene eller hvis tekst mangler, kan dysene på skriverhodet være tette. Skriv ut kontrollarket og sjekk kontrollmønsteret for dyse.
  1. Trykk på image(STOP) og image(Papir) samtidig.
    Av/på, LED, Advarsel, LED og Blekk-LED lyser i ett sekund, og deretter begynner Blekk-LED å blinke.
  2. Trykk på image(Papir).
    Maskinen skriver ut kontrollarket.
  3. Kontroller kvaliteten på de fire fargeblokkene på arket.

OK

OK

Dårlig

Dårlig
  4. Rengjør skriverhodet hvis kvaliteten er dårlig. imageimage Beslektet informasjon
VIKTIG
Du må IKKE berøre skrivehodet. Berøring av skrivehodet kan forårsake varig skade og medføre at garantien bortfaller.
image
Når en skriverhodedyse er tett, ser utskriften slik ut:
image

Når skriverhodedysen er rengjort, er de horisontale strekene borte: