Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Sjekk Brother-maskinen > Overvåke maskinens status fra datamaskinen (Windows)

Overvåke maskinens status fra datamaskinen (Windows)

Status Monitor-verktøyet er et konfigurerbart programvareverktøy som brukes til å overvåke statusen til én eller flere maskiner, slik at du øyeblikkelig blir varslet om feil.
  • Gjør ett av følgende:
    • Dobbeltklikk på image-ikonet på oppgavelinjen.
    • Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Status Monitor.
    image
    Feilsøking
    Klikk på Feilsøking-knappen for tilgang til feilsøkingswebsiden.
    Innstillinger ved gjenstående sider

Trykk på Innstillinger ved gjenstående sider for å endre visningsinnstillingene for omtrentlig sideytelse.

Trenger du rekvisita?

Klikk på Trenger du rekvisita?-knappen hvis du ønsker mer informasjon om Brothers originale rekvisita.

Feilikoner
    Ikon Beskrivelse
    image
    Lavt blekknivå.
    image
    Blekkassetten må skiftes ut.
    image
    Det er problemer med blekkpatronen.