Home > Kennismaken met uw apparaat > Patronen en meldingen van de ledlampjes

Patronen en meldingen van de ledlampjes

De lampjes op het bedieningspaneel van uw apparaat lichten op of knipperen om de status van het apparaat weer te geven.
-LED Beschrijving
image
Het lampje is uit.

image

Het lampje is aan.

image

Het lampje knippert.
image
Het lampje knippert langzaam en minder fel.
-LED Status Beschrijving

image

(Aan)

Stand-by

Het apparaat is klaar om af te drukken.

image

(Knippert)

Bezet

Het apparaat verwerkt een afdruktaak.

Opwarmen (lage temperatuur)

Het apparaat is aan het opwarmen.

Afkoelen (hoge temperatuur)

Het apparaat is aan het afkoelen.

Resterende gegevens

Er bevinden zich afdrukgegevens in het geheugen van het apparaat. Druk op image(STOP) om de taak te annuleren en uit het geheugen van het apparaat te verwijderen.

image

(Knippert afwisselend)

Taak geannuleerd

Het apparaat annuleert de afdruktaak.

image

(Knippert langzaam en minder fel)

Slaapstand

In de slaapstand (energiebesparende stand) doet het apparaat alsof het uitstaat. Het kan echter nog steeds gegevens ontvangen.

Wanneer u een afdruktaak verzendt, komt het apparaat uit de slaapstand.