Home > Kopiëren > Kopiëren met Brother Mobile Connect > Kopieën met paginalay-out maken (N-in-1 of Poster)

Kopieën met paginalay-out maken (N-in-1 of Poster)

De functie N-in-1-kopiëren bespaart papier door twee of vier pagina's van uw document op één pagina van de kopie te kopiëren. De posterfunctie verdeelt uw document in secties en vergroot vervolgens de secties zodat u ze tot een poster kunt samenvoegen.
image
image
  • Zorg ervoor dat het papierformaat op A4 of Letter is ingesteld.
  • U kunt slechts één posterkopie per keer maken.
  1. Plaats uw document.
  2. Start Brother Mobile Connect op uw mobiele apparaat.
  3. Tik op Kopiëren.
  4. Selecteer de gewenste optie Pagina Layout.
    Optie
    Beschrijving
    Normaal
    -
    2in1 (Staand)
    image
    2in1 (Liggend)
    image
    2in1 ID Verticaal
    image
    2in1 ID Horizontaal
    image
    4in1 (Staand)
    image
    4in1 (Liggend)
    image
    Poster (3x3)
    image
  5. Tik op Kopiëren.
  6. Als u wilt kopiëren met N-in-1, gaat u als volgt te werk:
    1. Plaats de volgende pagina op de glasplaat en tik vervolgens op Doorgaan om de pagina te scannen.
    2. Wanneer alle pagina's zijn gescand, tikt u op Voltooien.
image
U kunt ook kopiëren met het programma Brother iPrint&Scan.