Kopieerinstellingen

U kunt de kopieerinstellingen configureren in het scherm Kopiëren.
Optie Beschrijving
Kleur/zwart-wit Kleur Hiermee maakt u kopieën in kleur.
Zwart-wit Hiermee maakt u kopieën in zwart-wit.
kopieën Voer het aantal exemplaren in (1-99).

Kwaliteit

Selecteer de kopieerresolutie voor uw type document.

Mediatype

Selecteer een papiersoort.

Als u op een speciale papiersoort kopieert, stelt u het apparaat in op die papiersoort voor een optimale afdrukkwaliteit.

Papierformaat

Selecteer een papierformaat.

Als u op een ander formaat dan A4 kopieert, moet u de instelling voor het papierformaat wijzigen.

Dichtheid

Verhoog de dichtheid om de tekst donkerder te maken.

Verlaag de dichtheid om de tekst lichter te maken.

Pagina Layout

Hiermee kunt u N-in-1, 2 op 1 (id) of posterkopieën maken.

4 op 1

4 op 1

Poster

Poster

Vergroten/Verkleinen

Selecteer een optie om het formaat van de pagina's in uw document te vergroten of te verkleinen.

Verwijder achtergrondkleur

Verwijdert de achtergrondkleur van het document in kopieën. Het wit wordt duidelijker. Dit bespaart wat inkt en kan bepaalde kopieën leesbaarder maken.