Hjem > Præsentation af maskinen > Før du bruger maskinen

Før du bruger maskinen

Kontrollér følgende før udskrivning:

• Kontroller, at du har installeret den korrekte software og de korrekte drivere til maskinen.
  • Brugere af USB- kabel: Kontrollér, at interfacekablet er isat korrekt.

Valg af den korrekte type papir

Hvis udskriften skal være af høj kvalitet, er det vigtigt at vælge den korrekte type papir. Sørg for at læse informationerne om acceptabelt papir, inden du køber noget, og sørg for at vælge det område, der kan udskrives på, i indstillingerne i printerdriveren eller i det program, du bruger til udskrivning.

Firewall (Windows)

Hvis din computer er firewall-beskyttet, og du ikke kan udskrive eller scanne via netværk, bliver du muligvis nødt til at konfigurere dine firewall-indstillinger. Hvis du anvender Windows Firewall, og du installerede driverne ved hjælp af trinnene i installationsprogrammet, er de nødvendige firewall-indstillinger allerede foretaget. Hvis du bruger et andet personligt firewall-program, skal du læse den brugervejledning, der fulgte med den pågældende software eller kontakte softwareproducenten.