Hjem > Præsentation af maskinen > Oversigt over betjeningspanelet

Oversigt over betjeningspanelet

image
  1. image(Papir)
    Tryk på denne knap for at angive indstillinger for papirstørrelse og papirtype.
  2. LED for A4/LED for 10 x 15 cm
    Angiver de valgte indstillinger for papirstørrelse og papirtype.
    image
    • Papirtype: Almindelig
    • Papirstørrelse: A4

(Til udskrivning af standarddokumenter)

image
    • Papirtype: Andet glittet
    • Papirstørrelse: 10 x 15 cm

(Til udskrivning af fotos)

image
    Standardindstillinger
  3. LED for Wi-Fi
    • Angiver status for det trådløse netværk.
    image Tilslutter (blinker)
    image Tilsluttet (lyser)
    image Frakoblet (blinker langsomt)
    image Fra
  4. LED for strøm
    Angiver maskinens status.
  5. MONO COPY
    • Tryk for at starte kopiering i sort-hvid.
    • Tryk samtidigt på COLOUR COPY for at starte scanning af dokumenter (i farve eller sort-hvid afhængigt af scanningsindstillingen).
    • Tryk samtidigt på image(STOP) for at få adgang til nulstillingstilstand.
  6. COLOUR COPY
    • Tryk for at starte kopiering i fuld farve.
  7. Blæk-LED
    Angiver, at maskinen registrerer en blækfejl eller er i vedligeholdelsestilstand.
  8. Advarsels-LED
    Angiver, at maskinen registrerer en blækfejl eller er i nulstillingstilstand.
  9. image(STOP) Tænd/sluk-knap
    • Tryk for at stoppe en handling.
    • Tryk for at afslutte en valgt tilstand.
    • Tryk på image(STOP) for at tænde maskinen.

Hold image(STOP) nede for at slukke maskinen og annullere alle øvrige handlinger. LED for strøm blinker og lyser i nogle få sekunder, før den selv slukker.

Hvis du slukker maskinen ved hjælp af image(STOP), renser den fortsat regelmæssigt printhovedet for at bevare udskriftskvaliteten. For at forlænge skrivehovedets levetid, opnå bedre blækøkonomi og opretholde udskriftskvaliteten skal du sørge for, at maskinen altid er tilsluttet en strømkilde.

10. image(Wi-Fi)
    • Tryk på knappen alene eller samtidigt med en anden knap for at konfigurere de trådløse indstillinger eller udskrive netværksrapporter. Må kun bruges, når maskinen er inaktiv.
    • Tryk på denne knap og COLOUR COPY samtidigt for at genstarte dit Wi-Fi, hvis du ikke kan oprette forbindelse til det trådløse netværk.
    • Tryk samtidigt på image(STOP) for at få adgang til Wi-Fi-tilstand.