Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Aktivering/deaktivering af trådløst LAN

Aktivering/deaktivering af trådløst LAN

1. Tryk på image(Wi-Fi) og image(STOP) samtidigt.
    LED for strøm, Advarsels-LED og Blæk-LED lyser i et sekund, hvorefter LED for Wi-Fi begynder at blinke.
  2. Tryk på MONO COPY for at aktivere Wi-Fi.
    • Når Wi-Fi aktiveres, blinker LED for strøm en enkelt gang, hvorefter LED for strøm og LED for Wi-Fi lyser.
    • Når Wi-Fi deaktiveres, blinker LED for strøm to gange, hvorefter LED for strøm lyser.