Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wireless Direct > Konfiguration af dit Wireless Direct-netværk

Konfiguration af dit Wireless Direct-netværk

1. Tryk på image(Wi-Fi) og image(Papir) samtidigt.
    Wireless Direct er aktiveret, og maskinen begynder at udskrive Wireless Direct-oplysningsarket.
  2. Aktiver Wi-Fi-funktionen på din trådløse enhed, og søg efter Brother-maskinen.
  3. Vælg Brother-maskinens SSID (netværksnavn) på din trådløse enhed (DIRECT-xxxxx-xxxx_BRxxxx).
  4. Indtast netværksnøglen (adgangskode), når du bliver bedt om det.
    image
    • SSID og netværksnøglen udskrives på Wireless Direct-oplysningsarket.
    • Deaktivering af Wireless Direct:
      1. Tryk på image(Wi-Fi) og image(STOP) samtidigt.

LED for strøm, Advarsels-LED og Blæk-LED lyser i et sekund, hvorefter LED for Wi-Fi begynder at blinke.

2. Tryk på image(Papir).