Hjem > Fejlfinding > Nulstilling af maskinen

Nulstilling af maskinen

Følgende nulstillingsfunktioner er til rådighed.

Nulstilling af maskinen

Du kan nulstille alle maskinens indstillinger, du har ændret, såsom dato og klokkeslæt.

1. Tryk på image(STOP) og MONO COPY samtidigt.
    LED for strøm, Advarsels-LED og Blæk-LED lyser i et sekund, hvorefter Advarsels-LED begynder at blinke.
  2. Tryk på MONO COPY, og hold den nede i ca. to sekunder.
  3. Vent, indtil maskinen genstarter, og strømindikatoren lyser, før du frakobler maskinen fra strømkilden.

Netværk

Nulstil printerserverens standardindstillinger (herunder oplysninger om Adgangskode og IP-adresse).

1. Tryk på image(Wi-Fi) og image(STOP) samtidigt.
    LED for strøm, Advarsels-LED og Blæk-LED lyser i et sekund, hvorefter LED for Wi-Fi begynder at blinke.
  2. Tryk på COLOUR COPY, og hold den nede i ca. to sekunder.
  3. Vent, indtil maskinen genstarter, og strømindikatoren lyser, før du frakobler maskinen fra strømkilden.

Alle indstillinger

Brug denne nulstillingsfunktion til at nulstille alle maskinens indstillinger til fabriksindstillingerne.

Brother anbefaler på det kraftigste, at du gør dette, når du bortskaffer maskinen.

1. Tryk på image(STOP) og MONO COPY samtidigt.
    LED for strøm, Advarsels-LED og Blæk-LED lyser i et sekund, hvorefter Advarsels-LED begynder at blinke.
  2. Tryk på COLOUR COPY, og hold den nede i ca. to sekunder.
  3. Vent, indtil maskinen genstarter, og strømindikatoren lyser, før du frakobler maskinen fra strømkilden.