Hjem > Papirhåndtering > Ilægning af papir > Ilægning af papir i papirbakken > Ilægning af konvolutter i papirbakken

Ilægning af konvolutter i papirbakken

• Du kan lægge konvolutter af forskellig størrelse i. imageimage Relaterede informationer: Papirtype og papirstørrelse for hver funktion

• Når du lægger konvolutter i bakken, skal du ændre indstillingen for papirstørrelse i maskinen eller indstillingen for papirstørrelse på computeren.
  • Før du lægger konvolutter i bakken, skal du trykke på deres hjørner og sider for at gøre dem så flade som muligt.
    image
  1. Hvis papirholderklappen (1) er åben, lukkes den, og derefter lukkes papirstøtten (2).
    image
  2. Tag papirbakken helt ud af maskinen.
    image
  3. Løft outputpapirbakkens låg (1).
    image
  4. Læg op til 10 konvolutter i papirbakken med udskriftssiden nedad. Ilægning af mere end 10 konvolutter kan forårsage papirstop.
    image
  5. Tryk på og skub forsigtigt papirbreddestyrene (1) og papirlængdestyret (2), så de passer til konvolutternes størrelse.

Kontroller, at konvolutterne ligger fladt i bakken.

image
    VIGTIGT
    Hvis flere konvolutter fremføres ad gangen, skal du lægge én konvolut i papirbakken ad gangen.
  6. Luk outputpapirbakkens låg.
    image
  7. Skub forsigtigt papirbakken helt ind i maskinen.
    image
  8. Træk papirstøtten (1) ud, indtil den låses på plads, og fold derefter papirstøtteflappen (2) ud.