Ilægning af fotopapir i papirbakken

• Læg kun én papirstørrelse og papirtype i papirbakken ad gangen.
  • Når du lægger en anden papirstørrelse i bakken, skal du ændre indstillingen for papirstørrelse i maskinen eller indstillingen for papirstørrelse på computeren.
  1. Hvis papirholderklappen (1) er åben, lukkes den, og derefter lukkes papirstøtten (2).
    image
  2. Tag papirbakken helt ud af maskinen.
    image
  3. Løft outputpapirbakkens låg (1).
    image
  4. Tryk forsigtigt og skub papirbreddestyrene (1), så de passer til papirstørrelsen, og løft stopperen (2).
    image
  5. Luk outputpapirbakkens låg.
    image
  6. Læg op til 20 ark fotopapir i med udskriftssiden nedad.
    Ilægning af mere end 20 ark fotopapir kan forårsage papirstop.
    image
  7. Løft outputpapirbakkens låg.
  8. Juster forsigtigt papirbreddestyrene (1), så de passer til papiret.
    Kontroller, at papirbreddestyrene rører ved papirets kanter, og at papiret ligger fladt i bakken.
    image
  9. Luk outputpapirbakkens låg.
  10. Skub forsigtigt papirbakken helt ind i maskinen.
    image
  11. Træk papirstøtten (1) ud, indtil den låses på plads, og fold derefter papirstøtteflappen (2) ud.