Hjem > Scan > Scanning fra din computer (Windows) > Scanning med Nuance™ PaperPort™ 14SE eller andre Windows-apps

Scanning med Nuance™ PaperPort™ 14SE eller andre Windows-apps

Du kan bruge programmet Nuance PaperPort 14SE til scanning.
  • Klik på image (Brother Utilities), vælg Mere i venstre navigationslinje, og klik derefter på PaperPort for at downloade programmet Nuance PaperPort 14SE.
  • Nuance PaperPort 14SE understøtter Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education og Windows 10 Enterprise.
  • Klik på programmets Hjælp-menu, og klik derefter på Godt i gang i Hjælp-båndet for at få detaljerede anvisninger vedrørende brug af hvert program.

image
Instruktionerne for scanning i disse trin er til PaperPort 14SE. Ved brug af andre Windows-programmer er trinnene næsten de samme. PaperPort 14SE understøtter både TWAIN- og WIA-drivere. TWAIN-driveren (anbefales) er brugt i disse trin.

• Afhængigt af din maskinmodel medfølger Nuance PaperPort 14SE muligvis ikke. Hvis programmet ikke medfølger, kan du bruge andre programmer, der understøtter scanning.
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Start PaperPort 14SE.
    Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows 10

Klik på image>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

• Windows 8.1

Klik på image (PaperPort).

• Windows 7

På din computer skal du klikke på image (start)>Alle programmer>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

3. Klik på Skrivebord-menuen og derefter på Scanningsindstillinger i Skrivebord-båndet.

Panelet Scan eller hent foto vises på listen i venstre side af skærmen.

4. Klik på Vælg.
  5. På listen med tilgængelige scannere skal du vælge TWAIN: TW-Brother XXX-XXXX eller TWAIN: TW-Brother XXX-XXXX LAN (hvor XXX-XXXX er navnet på din model).
  6. Markér afkrydsningsfeltet Vis scannerdialogboks på panelet Scan eller hent foto.
  7. Klik på Scan.

Dialogboksen Scannerkonfiguration vises.

image

8. Juster om nødvendigt indstillingerne i dialogboksen Scannerkonfiguration.
  9. Klik på rullelisten Dokumentstørrelse, og vælg dokumentstørrelsen.
  10. Klik på Forscanning for at få forhåndsvist dit billede og beskære uønskede dele inden scanning.
  11. Klik på Start.

Maskinen scanner.