TWAIN-driverindstillinger (Windows)

Bemærk, at elementnavnene og de tilknyttede værdier varierer afhængigt af maskinen.
  1. Scan
    Vælg indstillingen Foto eller Dokument afhængigt af den dokumenttype, du ønsker at scanne.
    Scan (billedtype) Opløsning Scannetype
    Foto Bruges til scanning af fotografier. 300 x 300 dpi 24bit Farve
    Dokument Bruges til scanning af tekstdokumenter. 300 x 300 dpi 24bit Farve
  2. Opløsning
    Vælg en scanningsopløsning på rullelisten Opløsning. Højere opløsninger kræver mere hukommelse og overførselstid, men giver et finere scannet billede.
  3. Scannetype
    Vælg mellem en række scanningsfarvedybder .
    • Sort/hvid
      Bruges til tekst eller stregtegninger.
    • Grå (fejlspredning)
      Bruges til fotografier eller grafik. (Error Diffusion/Fejldiffusering er en metoden til at fremstille simulerede grå billeder ved hjælp af ægte grå punkter. Sorte punkter anbringes i et bestemt mønster for at opnå en grå fremtoning.)
    • Ægte grå
      Bruges til fotografier eller grafik. Denne funktion er mere præcis, fordi den anvender op til 256 gråtoner.
    • 24bit Farve
      Giver et billede med den mest præcise farve gengivelse. I denne tilstand bruges op til 16,8 millioner farver til at scanne billedet, men den kræver mest hukommelse og har den længste overførselstid.
  4. Dokumentstørrelse
    Vælg den præcise størrelse på dokumentet fra en række af forudindstillede scan-størrelser.

Hvis du vælger Bruger, vises dialogboksen Bruger dokumentstørrelse, og du kan angive dokumentstørrelsen.

5. Automatisk beskæring
    Scanning af flere dokumenter placeret på scannerglaspladen. Maskinen scanner hvert dokument og opretter separate filer eller en enkelt fil med flere sider.
  6. Avancerede indstillinger
    Konfigurer avancerede indstillinger ved at klikke på linket Avancerede indstillinger i dialogboksen Scanneropsætning.
    • Dokumentkorrektion
      • Aotomatisk rettelse af skævhed

Indstil maskinen til automatisk at korrigere skæv dokumentplacering, når siderne scannes fra scannerglaspladen.

• Margenindstillinger

Juster dokumenternes margener.

• Roter billede

Roter det scannede billede.

• Kantfyldning

Udfyld kanterne på fire sider af det scannede billede vha. den valgte farve og område.

• Billedkvalitet
      • Diffusionsjustering -Grå

Juster spredningen, når du vælger indstillingen Grå (fejlspredning) fra rullelisten Scannetype.

• Farvetonejustering

Juster farvetonen.

• Baggrundsbehandling
        • Fjern gennemskin / mønster

Forebyggelse af gennemtrængning.

• Fjern baggrundsfarve

Fjern dokumenters basisfarve for at gøre de scannede data lettere at læse.

• Farveudfald

Vælg en farve, der skal fjernes fra det scannede billede.

• Fremhævelse af kant

Gør tegnene i originalen skarpere.

• Reducer støj

Denne indstilling forbedrer kvaliteten af dine scannede billeder. Indstillingen Reducer støj er kun tilgængelig efter valg af indstillingen 24bit Farve og en af scanningsopløsningerne 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi eller 600 x 600 dpi.

• S/H-billedkvalitet
      • Justering af s&h-grænseværdi

Juster tærsklen for at oprette et sort-hvidt billede.

• Justering af tegn

Korriger knækkede eller ufuldstændige tegn i originalen for at gøre dem lettere at læse.

• S/H-inversion

Inverter sort og hvid i det sort-hvide billede.

• Fremføringsstyring
      • Kontinuerlig scanning

Vælg denne indstilling for at scanne flere sider. Efter at en side er scannet, kan du vælge, om du vil fortsætte med at scanne, eller om du vil afslutte.