Hjem > Kopiering > Kopiering ved hjælp af Brother Mobile Connect > Fremstilling af sidelayoutkopier (N i 1 eller plakat)

Fremstilling af sidelayoutkopier (N i 1 eller plakat)

N i 1-kopifunktionen sparer papir ved at kopiere to eller fire sider af dokumentet på én side af kopien. Plakatfunktionen opdeler dokumentet i sektioner og forstørrer sektionerne, så de kan samles til en plakat.
image
image
  • Kontroller, at papirstørrelsen er indstillet til A4 eller Letter.
  • Du kan kun lave én plakatkopi ad gangen.
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Start Brother Mobile Connect på din mobilenhed.
  3. Tryk på Kopi.
  4. Vælg den ønskede indstilling for Side Layout.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Normal
    -
    2-i-1 (Stående)
    image
    2-I-1 (Liggende)
    image
    2-I-1-id Lodret
    image
    2-I-1-id Vandret
    image
    4-i-1 (Stående)
    image
    4-I-1 (Liggende)
    image
    Plakat (3x3)
    image
  5. Tryk på Kopi.
  6. Gør som følger for at lave en N i 1-kopi:
    1. Læg den næste side på scannerglaspladen, og tryk derefter på Fortsæt for at scanne siden.
    2. Tryk på Udført, når alle siderne er scannet.
image
Du kan også bruge programmet Brother iPrint&Scan til kopiering.